Kennismaking

Mijn naam is Eljanne Wardenier. Sinds 2013 ben ik naast mijn werk als huisarts werkzaam in Artsenpraktijk Het Veld. Ik studeerde Gezondheidswetenschappen (Biologische Gezondheidskunde) aan de Universiteit Maastricht, Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en volgde mijn specialisatie tot huisarts aan de Universiteit Utrecht. Vóór mijn specialisatie tot huisarts deed ik ervaring op als zaalarts op de afdeling interne Geneeskunde van het IJsselland Ziekenhuis te Capelle aan de Ijssel. Als aios en huisarts werkte ik circa 2 jaar in het Eerstelijnscentrum Tiel, 5 jaar in Medisch Centrum Midden Peel en ben ik per vorig jaar werkzaam als huisarts in Zevenaar. Daarnaast werk ik regelmatig op een tweetal huisartsenposten in de omgeving.

Het aantal mensen met chronische klachten en aandoeningen zoals allergieën, suikerziekte, auto-immuunaandoeningen maar ook vormen van kanker neemt enkel toe en komen op steeds jongere leeftijd voor. Hoewel symptoombestrijding regelmatig zinvol kan zijn, biedt het geen duurzaam antwoord.

Vanuit de wens ziekten te genezen en klachten op te lossen ben ik mijn blik gaan verbreden middels het volgen van aanvullende opleidingen op het gebied van leefstijl, voeding, suppletie en klinische psycho-neuro-immunologie. Hierdoor heb ik meer inzicht verkregen in de pathofysiologie (het hoe en waarom) van het ontstaan van chronische klachten. Helaas duurt het lang voordat beschikbare kennis over dit hoe en waarom doorstroomt naar de dagelijks praktijk en richtlijnen worden aangepast maar dit betekent niet dat inzichten hieruit niet al kunnen worden toegepast.

Graag neem ik samen met u uw gezondheid onder de loep om samen te komen tot een behandelplan voor verbetering van uw welzijn. Herstel en verandering vergt ook uw inzet, want zonder aanpassingen in bijv. voeding en leefstijl heeft behandeling vaak weinig zin. Graag help ik u deze veranderingen door te voeren. Hierin wil ik graag samen met u blijven leren en ontdekken.

Huisarts en Arts

 Artsenpraktijk voor Duurzame Gezondheid
Groesbeekseweg 246B
6523 PJ Nijmegen
T. 06 45394118

E: info@praktijkhetveld.nl