Huisarts en orthomoleculair arts

Mijn naam is Eljanne Wardenier. Huisarts sinds 2011 en sinds 2013 tevens werkzaam in Artsenpraktijk Het Veld. Ik studeerde Gezondheidswetenschappen (Biologische Gezondheidskunde) aan de Universiteit Maastricht, Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en volgde mijn specialisatie tot Huisarts aan de Universiteit Utrecht. 
Momenteel volg ik, als kers op de taart, een 2-jarig Fellowship Integrative Medicine aan de Universiteit van Arizona. 

Het aantal mensen met chronische klachten zoals vermoeidheid en aandoeningen zoals allergie├źn, diabetes, auto-immuunaandoeningen maar ook vormen van kanker neemt enkel toe en komen op steeds jongere leeftijd voor. Hoewel symptoombestrijding zinvol kan zijn, biedt het geen duurzaam antwoord.

Vanuit mijn wens om zowel kinderen als volwassenen te helpen om gezond (er) te worden ben ik reeds tijdens mijn geneeskunde studie mijn blik gaan verbreden middels aanvullende  opleidingen op het gebied van leefstijl, voeding, suppletie/orthomoleculaire geneeskunde, klinische psycho-neuro-immunologie en body/mind medicine.
Hierdoor heb ik meer inzicht verkregen in de pathofysiologie (het hoe en waarom) van het ontstaan van chronische klachten. Helaas duurt het lang voordat beschikbare kennis over dit hoe en waarom doorstroomt naar de dagelijks reguliere praktijk en richtlijnen worden aangepast maar dit betekent niet dat inzichten hieruit niet al veilig kunnen worden toegepast zoals dit binnen de stroming van Integrale Geneeskunde, ook wel Integrative Medicine genoemd, gebeurt. 

Graag neem ik samen met u en jou je gezondheid onder de loep om te komen tot een behandelplan voor verbetering van je welzijn. Herstel en verbetering van gezondheid vergt ook eigen inzet, want zonder aanpassingen in mindset, voeding of leefstijl heeft behandeling vaak weinig zin. Graag adviseer en ondersteun ik bij het doorvoeren van deze veranderingen of verwijs ik gericht door binnen mijn netwerk van behandelaars als dat zinnig lijkt en passend voelt.  

Meer weten? Klik hier: www.praktijkhetveld.nl/orthomoleculair-arts

 

Huisarts en Arts

 Artsenpraktijk voor Duurzame Gezondheid
Groesbeekseweg 246B
6523 PJ Nijmegen
T. 06 45394118

E: info@praktijkhetveld.nl